Nieuwsberichten

Als je eens een keertje een andere whisky wil proeven kan ik mogelijk samples leveren.

 

Wil je met familie of vrienden eens een whiskyproeverij meemaken zonder zakelijk belang. Neem contact op!

Zoeken

Contact

Rovin

Douglas Laing & Co

Homepage Douglas Laing & Co

Douglas Laing & Co werd in 1948 opgericht door Fred Douglas Laing - "FDL" - een man op een missie om zijn gewaardeerde Schotse whisky's te verkopen over de hele wereld. De derde generatie van de Laing's is nu aan het roer en ze blijven zichzelf beschouwen als Whisky Specialisten. Hun doel is om een constante selectie van de mooiste blends te maken van goede kwaliteit met een uitgebreid aanbod van single en 'vatted' malts samen met enkele oude grain whisky's opgedaan uit de grote voorraden, verzameld en aangevuld gedurende vele decennia.

Zij blenden (indien van toepassing) en bottelen al hun whisky's met zoveel zorg en toewijding dat ze een erkende reputatie hebben verdiend voor stijl en smaak, waarbij ze voortdurend streven naar verbetering. De malt en blended whisky's worden gedurende vele lange jaren met rust gelaten zodat ze kunnen rijpen om uiteindelijk door de klant kunnen worden geconsumeerd.

Single Malts - Old Particular

Old Particular bottelingen komen uit slechts één vat, zijn niet bijgekleurd en niet koud gefilterd. Dat maakt het mogelijk voor het vat en de van nature in de spirit aanwezige oliën, vetten en enzymen hun eigen speciale bijdrage te leveren aan de neus, smaak en afdronk. Er is gekozen om Old Particular op drie verschillende sterktes te bottelen. Sommige zeldzame vatten worden gebotteld op vat-, of natuurlijke sterkte.

Director's Cut

De speciaal geselecteerde oude en zeldzame, gerijpte Single Malt en Single Grain whisky's 'direct uit het vat' gebotteld op de natuurlijke vatsterkte, niet koud gefilterd en niet bijgekleurd. De trouwe liefhebbers van Douglas Laing zijn niet alleen avontuurlijk maar ook veeleisend, en hopelijk zullen ze genieten van deze fijne whisky's die ze niet noodzakelijk zelf hadden kunnen ontdekken.

linkedin Facebook youtube twitter

Alle rechten voorbehouden