Nieuwsberichten

Als je eens een keertje een andere whisky wil proeven kan ik mogelijk samples leveren.

 

Wil je met familie of vrienden eens een whiskyproeverij meemaken zonder zakelijk belang. Neem contact op!

Zoeken

Contact

Rovin

20e International Whiskyfestival Den Haag

191115WhiskyfestivalDenHaag 01Voor zeker de 10e maal heb ik het Internationale Whiskyfestival in Den Haag bezocht, waarvan de eerste twee keer nog in Leiden was.
'S Morgens op 15 november 2019 vertrekken mijn whiskygezellin Usha en ik om even over tien uur met de trein uit Tilburg naar Den Haag. We hebben geen enkele vertraging en tegen half twaalf zijn we op het Centraal Station.
Zoals gebruikelijk lunchen we ergens halverwege -meestal in de Passage- en zijn ruim voor één uur in de rij om het 20e Internationale Whiskyfestival in de Grote Kerk te bezoeken.
Er staan veel gelijkgezinden in de rij en het wachten wordt tradtioneel opgevrolijkt door een doedelzakspeler, die wweliswaar ere erg Schots uitziet, maar zo Nederlands is als het maar kan.

Lees meer: 20e International Whiskyfestival Den Haag

Whiskyfestival 17 november 2012 Den Haag

121117-VK-WhiskyOp 17 november 2012 was er weer het Internationale Whiskyfestival in Den Haag. Al sinds een aantal jaren ben ik een vaste bezoeker. Met een aantal collega's zijn we weer op zaterdagmiddag naar Den Haag getogen om opnieuw dit goed georganiseerde en goed bezette festival te bezoeken. De opzet was ongeveer gelijk aan andere jaren. Veel grote merken Whisky waren aanwezig, maar ook een aantal mensen met een enorme verzameling die je dan kan proeven door het betalen van extra drams. (Dat kan oplopen tot wel 25 drams of euro's).

Lees meer: Whiskyfestival 17 november 2012 Den Haag

Whisk(e)yfestival Leiden 2009

091114wfleidenvpJaarlijks wordt er in Leiden een whiskyfestival gehouden en in 2009 was dit voor de tiende keer. Voor Marjanne en mij echter de eerste keer dat we dit festival bezoeken. Aangezien een whiskyfestival niet kan worden gehouden zonder Whisky zijn we met de trein en bus  gegaan. Bovendien ook niet alleen, maar met een aantal collega's. Het evenement vindt plaats in de Pieterskerk, een grote kerk, die voor dit evenement meer weg had van een grote markt. De entree is €40,00, waarbij je dan bij de verschillende whisky-aanbieders gratis een scheutje whisky krijgt om te proeven. Wanneer het om bijzondere of exclusievere whisky gaat moet je wat bijbetalen. Dat doe je met "drams". Een dram is gelijk aan een euro.

Lees meer: Whisk(e)yfestival Leiden 2009

linkedin Facebook youtube twitter

Alle rechten voorbehouden